Αναζητηση

THE TOMBOY

Ανέμελο look για ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

Βήμα 1
Αποκτήστε μία λαμπερή βάση εφαρμόζοντας το Illuminating Moisture Balm στα σημεία του προσώπου που θέλετε να αναδείξετε και να φωτίσετε.

Βήμα 2
Εφαρμόστε το Instant Full Cover Concealer κάτω από τη περιοχή των ματιών για να προσφέρετε λάμψη.

Βήμα 3Δημιουργήστε έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σας με το Nude Finish Tinted Moisturizer ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και συνεχίζοντας προς τα έξω. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με την Loose Retouching Powder στην απόχρωση Peach χρησιμοποιώντας το πινέλο Sheer Powder Brush.

Βήμα 4
Εφαρμόστε το Bronzer στην απόχρωση Stonestreet στα σημεία του προσώπου που θέλετε να αναδείξετε και να φωτίσετε και για θερμό τόνο στην επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Foundation Brush για να απλώσετε με απαλές κινήσεις το Pot Rouge στην απόχρωση Powder Pink κατά μήκος των ζυγωματικών σας.

Βήμα 5
Προετοιμάστε τα βλέφαρά σας εφαρμόζοντας την κρέμα Long-Wear Eye Base από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού και στην συνέχεια εφαρμόστε τη σκιά Long-Wear Cream Shadow Stick στην απόχρωση Taupe σε όλο το βλέφαρο και κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, απλώνοντας καλά. Ολοκληρώστε με τη Smokey Eye Mascara σε στρώσεις για έντονο αποτέλεσμα.

Βήμα 6
Για περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια, εφαρμόστε το Natural Brow Shaper στην απόχρωση Brunette.

Βήμα 7
Εφαρμόσετε το Lip Color στην απόχρωση Beige και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας πιέζοντας ελαφρώς για ένα φυσικό αποτέλεσμα.