Αναζητηση

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Bobbi Brown Online εξυπηρετεί όλες τις περιοχές εντός Ελλάδας.

Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε προς το παρόν να δεχτούμε παραγγελίες που αποστέλλονται σε προορισμούς εκτός Ελλάδος. Για να βρείτε τα πλησιέστερα σε εσάς σημεία πώλησης της Bobbi Brown επισκεφθείτε το Ευρετήριο Καταστημάτων.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή Παραγγελιών - Ελλάδα
Σύνολο ΠαραγγελίαςStandard Αποστολή (ACS)
1-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ*
* Αττική: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Νησιά: 1-5 εργάσιμες ημέρες
Απομακρυσμένες Περιοχές: 1-7 εργάσιμες ημέρες
0 – 39€0 – 39€
Άνω των 39€ΔΩΡΕΑΝ

Η επεξεργασία των παραγγελιών θα γίνεται την ίδια ημέρα, εφόσον υποβάλλετε την παραγγελία σας έως τη 13:00.

Ειδικές προσφορές μπορεί να ισχύουν ανά διαστήματα. Συμβουλευθείτε τη σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ μας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Ορισμένα προϊόντα που πωλούνται από τη Bobbi Brown Online απαιτούν ειδικό χειρισμό, όπως προσδιορίζεται από κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς που διέπουν τη μεταφορά αυτών των προϊόντων. Η μέθοδος αποστολής για αυτά τα προϊόντα υπαγορεύεται από αυτούς τους κανονισμούς: συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους κανονισμούς και γι αυτό η αποστολή μερικών προϊόντων σε ορισμένες ποσότητες δύναται να μην είναι δυνατή. Αν αυτό επηρεάζει την παραγγελία σας, λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία.

Παράδοση σε διαμεταφορικές εταιρείες

Η Bobbi Brown Online δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημιά, ελάττωμα, ουσιαστική διαφορά ή απώλεια προκύπτει σε προϊόντα που παραδίδονται σε διαμεταφορική εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι η Bobbi Brown Online δεν είναι υπεύθυνη να παρέχει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε προϊόντα παραδίδονται σε διαμεταφορική εταιρεία. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε διαμεταφορική εταιρία, συνιστούμε να απαιτείτε από το διαμεταφορέα να αρνείται οποιαδήποτε πακέτα φθάνουν κατεστραμμένα. Εάν ένα πακέτο χαθεί ή καταστραφεί, αφού έχει παραληφθεί από τον διαμεταφορέα, αποτελεί ευθύνη του διαμεταφορέα.

Παράδοση σε ταχυδρομικές θυρίδες

Η αποστολή σε Ταχυδρομικές Θυρίδες δεν υποστηρίζεται.