Αναζητηση

A VISUAL TRIBUTE TO WOMEN & SPORT

OVERPOWER. OVERTAKE. OVERCOME.

Η συγκεκριμένη έκθεση φωτογραφίας φέρνει στο επίκεντρο τις γυναίκες του αθλητισμού, με διαφορετικά backgrounds και ιστορίες.

Winter Beauty Event

CELEBRATING WOMEN
& GIRLS IN SPORT

Με τη συγκεκριμένη έκθεση φωτογραφίας, "Overpower. Overtake. Overcome: A Photo Exhibition of Women & Girls in Sport" έχουμε σκοπό να γιορτάσουμε τις γυναίκες που συμμετέχουν στον αθλητισμό, η καθε μια με τον δικό της μοναδικό τρόπο, τη διαφορετικότητά της, ξεπερνώντας τα όποια στερεότυπα, τις δυσκολίες και τα εμπόδια:


Γυναίκες από όλο τον κόσμο, καθημερινές γυναίκες και γυναίκες-πρότυπα από κάθε γειτονιά, το σχολείο, την παιδική χαρά, μέχρι τα ακριβά στάδια, γυναίκες που αμφισβητούν το status quo και τα συνθλίβουν τα στερεόυπα, που αγωνίζονται με επιμονή για την αλλαγή, παρά τις όποις δυσκολίες, τις ελλείψεις και τα εμπόδια.

 

Winter Beauty Event

ABOUT THE CONTEST

Για τα Summer Sport Games στο Παρίσι και όχι μόνο, η UNESCO, το Global Observatory for Gender Equality & Sportτο Γραφείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OHCHR), και οι UN Women, UN Aids, MTV Staying Alive Foundation, Sport for Social Change Network South Africa μαζί με τη Bobbi Brown ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, με τίτλο "Overpower. Overtake. Overcome: A Visual Tribute to Women & Sport."


Οι νικήτριες φωτογραφίες που παρουσιάζουν τον αγώνα και τις νίκες των γυναικών, που αναδεικνύουν τη δύναμη της φυσικής εκπαίδευσης και τον σημαντικό ρόλο του αθλητισμού στην υγεία, στα δικαιώματα και στην χειραφέτιση των γυναικών, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε σημαντικές galleries, επιλεγμένα μουσεία, σε γραφεία των Ηνωμέμνων Εθνών και σε πολλά ακόμα μέρη κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024 και μετά.

Κι επιπλέον, η νικήτρια φωτογραφία θα βρεθεί στο επίκεντρο έκθεσης που θα διοργανώσει η UNESCO στα κεντρικά γραφελια στο Παρίσι, που θα είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού.

Κι ενώ μερικές από τις φωτογραφίες του διαγνωισμού θα οαρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι, πολλές από τις φωτογραφίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα συμπεριληφθούν σε φωτογραφικό άλμπουμ που θα διατεθεί προς πώληση. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στους οργανισμούς που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών μέσα από τον αθλητισμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;

Ο διαγνωισμός είναι ανοιχτός σε όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας.
Συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα χρειαστούν συγκατάθεση από τον γονέα ή κηδεμόνα τους.
Συμμετέχοντας στην έκθεση, οι συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών
θεωρείται δεδομένο ότι έχουν λάβει τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα τους.

Θέμα

Η προσωπική απεικόνιση του καθενός του θέματος "Overpower. Overtake. Overcome:
A Visual Tribute to Women & Sport"

Πώς συμμετέχω στον διαγωνισμό;

Καταχωρήστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες μέσα από το Global Observatory Website.
Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες στο παρακάτω link.
Η καταχώρηση των φωτογραφιών μπορεί να γίνει μέχρι τις 29 Μαϊου 2024.

Καλή επιτυχία!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ