Αναζητηση

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ LOOK

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να πετύχετε το δικό σας look για έντονη ή φυσική λάμψη.

Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ξεκινήστε με απολέπιση για να απομακρύνετε απαλά τα θαμπά επιφανειακά κύτταρα, έπειτα χρησιμοποιήστε την ενυδατική σας κρέμα για να αναζωογονήσετε και να δημιουργήσετε  την τέλεια βάση.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ χρησιμοποιώντας το  illuminating balm πριν από το  tinted moisturizer ή το foundation. Χρησιμοποιήστε μια πούδρα που διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας και τη φωτίζει για να σταθεροποιήσετε το make up ή εφαρμόστε ένα ενυδατικό balm ή ένα λάδι προσώπου πάνω  στα ζυγωματικά αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΛΑΜΨΗ προσθέστε το highlighting powder πάνω από το ρουζ σας. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά πιέζοντας ελαφρά για να έχετε ένα λαμπερό  αποτέλεσμα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στην επιφάνεια της μύτης και στην πάνω γραμμή των χειλιών.

ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ απλώνοντας μια ιριδίζουσα σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο και κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού. Για μάτια που πραγματικά ακτινοβολούν εφαρμόστε μικρή ποσότητα σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού και κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων.